Deze White paper heeft tot doel de modewinkelier, in dit geval een franchisegever en franchisenemer, zo gewenst te ondersteunen in het tijdig verkrijgen van voldoende liquiditeiten voor de periode van herstel na de Lock down de komende 12 maanden.

Consumenten zullen de komende 12 maanden nog ander gedrag blijven vertonen en worden geadviseerd blijvend voorzichtig te zijn met inachtneming van de 1,5 meter afstand tot elkaar. Op dit moment meldt Locatus een terugval van 80 tot 70% aan passanten in maart/april. Het aantal passanten houdt rechtstreeks verband met de te realiseren omzet in fysieke winkels die toch al jaren onder druk staat van de verschuiving van omzet naar webwinkels.

Het opheffen van de Lock down zal niet betekenen dat het aantal passanten in de steden direct herstelt en zorgdraagt dat de omzet snel op het niveau van vóór corona zal zijn. Ik verwacht dat dit zeer geleidelijk herstelt en zelfs niet volledig op het oude niveau terugkomt.
In deze White paper laat ik rekenkundig zien welke invloed de pandemie op een modewinkel heeft en welke maatregel genomen moet worden indien de ondernemer zijn winkel wil doen overleven.

Mijn activiteiten zijn gericht op het zoeken en vinden van overbruggingsfinancieringen voor bedrijven en vastgoed. In de tijden van corona ondersteun ik franchisegevers en franchisenemers om de ‘oorlogstijd’ door te komen.

Bekijk gerust de complete notitie. Wij nemen binnenkort contact met u op via het opgegeven mobiele telefoonnummer. Heeft u direct vragen? Bel of mail mij voor een gratis bel adviesgesprek. Kapitaal beschikbaar voor hoog rendement? Kijk op www.kasku.nl/projecten of bel me.