Waardering

 

Bereken zelf in enkele minuten de indicatieve waarde van uw onderneming en ontvang een download in rapportvorm per email.

Waardering

Wat is mijn bedrijf waard? Iedere ondernemer vraagt het zich weleens af. Een onafhankelijke bedrijfswaardering door Kasku geeft het antwoord. Een waardering kan meerdere doelen dienen. Zoals een fusie of overname, een financiële reorganisatie of toe- of uittredende aandeelhouders. Of een (boedel)scheiding of herfinanciering. En wat zo mooi is: u krijgt meteen een goed inzicht in de strategische mogelijkheden en ontwikkelkansen.

01

Ervaren Valuators

Het bepalen van de waarde van bedrijven is een van onze specialismen. In ons team van adviseurs vindt u Valuators en ervaringsdeskundigen. Zij hebben honderden bedrijfswaarderingen achter hun naam staan. In vrijwel alle sectoren.

02

Grondige analyse

De waarde van uw bedrijf wordt bepaald door toekomstige financiële resultaten en het risico dat hiermee samenhangt. Hiervoor nemen wij uw onderneming grondig onder de loep. Zo maken we een gedegen analyse van de sterke en zwakke punten, de markt waarin u actief bent en het risicoprofiel. Het resultaat? Een goed beeld van de (toekomstige) ontwikkeling van de onderneming, uitgedrukt in feiten en cijfers.

03

Verder kijken dan cijfers

Met een onafhankelijke waardebepaling krijgt u ook inzicht in de waardestuwers van uw onderneming. Dit zijn de factoren die de waarde in positieve zin beïnvloeden. Dit kunnen bijvoorbeeld de verhoudingen met klanten en leveranciers zijn, maar ook de opbouw van het personeelsbestand, de bestendigheid van het verdienmodel en de beperkte markt- en bedrijfsrisico’s. Nuttige inzichten die gegarandeerd van pas komen.

Met Kasku staat u er niet alleen voor, wij zijn partner van  (inter)nationaal netwerk Adcorporate.

Een selectie van onze blogs

Valkuilen bij verkoop van je onderneming

Ik zie vaak ondernemingen te koop aangeboden zonder dat de ondernemer wordt begeleid door een overnamespecialist. De reden is vaak gelegen in de vermeende eenvoud van het proces van verkoop (oh, dat kan ik zelf ook) of de vermeende eenvoud van de te verkopen...

Lees meer

Financieel IQ en prijsbepaling overname

Vraag een MKB-er wat de waarde van zijn onderneming is en grote kans dat hij zijn omzet noemt. Ja hoor, dat heb ik al meegemaakt. Je schoenen vallen vaak van verbazing uit hoeveel onzinnigheid je tegenkomt bij waardebepalingen van ondernemingen. Zelfs van...

Lees meer

Hoe hoog is je financieel IQ?

Regelmatig denk ik eraan. Was dat werkelijk mijn grootste fout in mijn leven? Hoe kon dat gebeuren? Waarom moest dat gebeuren? Hoe zou het gelopen zijn wanneer ik niet deze fout gemaakt had? Ik heb het over het laten vallen van het lesvak wiskunde op de middelbare...

Lees meer

Contact

Interesse in een onafhankelijke waardering?

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

CONTACT

Mgr. Claessensstraat 10
6131 AJ Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl