Waarde
creatie

Hoe wij waarde creëren in 3 stappen

01

Start met een gratis adviesgesprek

Het zijn niet alleen uw cijfers die de waarde van uw onderneming bepalen. Sterker nog: tal van andere aspecten spelen een rol. Uw innovatievermogen bijvoorbeeld. Maar ook uw veerkracht en de klanttevredenheid. Kasku helpt u om gericht te werken aan waardecreatie, op korte én lange termijn. 

02

Scherpe analyse

Werken aan een hogere bedrijfswaarde begint met een scherpe analyse. Van de cijfers, het verhaal erachter en belangrijke aspecten daaromheen. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met duurzaamheid en andere maatschappelijke thema’s? Hoe zit het met de risicobeheersing binnen uw onderneming? En bent u in staat kansen te pakken en – vooral – daarop te sturen?

03

Helder advies

De analyse laat zien welke factoren een positieve invloed hebben op de waarde van uw bedrijf. En welke de waarde juist naar beneden halen. Deze informatie vertalen wij naar een doeltreffend advies. U ziet precies welke stappen nodig zijn om de ondernemingswaarde te verhogen. Hulp nodig bij de uitvoering? Wij staan graag voor u klaar.

04

Waardecreatie in 3 stappen:

  • Analyse van uw onderneming en de markt waarin u actief bent
  • Identificeren van de waardebepalende factoren
  • Advies om uw ondernemingswaarde te verhogen.

Contact

Ook gewoon uw ondernemingswaarde verhogen?

Waardecreatie is een kwestie van de juiste stappen zetten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

Contact

Stadswegske 83
6131 AG Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl