Financieren

van bedrijfsovername en vastgoedontwikkeling

Zakelijk financiering nodig? Bekijk de mogelijkheden via crowdfunding, informal investors en/of banken. 

Wat een idee!

Je ontvangt reacties uit je omgeving als ‘Wat een idee!’, ‘Hoe kom je erop?’ en ‘Waarom heb ík dat niet bedacht’.

Wanneer je iets in handen hebt dat uniek is, loont het om door te gaan. Je krijgt geen investeerders aan boord wanneer je de zoveelste frituur, bakker of slagerij wilt openen. Je verhaal, product, idee moet watertandend lekker zijn. Investeerders willen kunnen pochen bij hun golfmaatjes. ‘Ik heb me vorige week toch in een tent deelgenomen, man je gelooft het niet’.

En dan komt de ‘1 million dollar question’. Hoe kom ik aan geld?

Twintig jaar geleden was het nog normaal dat ondernemers naar hun bank gingen voor een financiering. Tijden zijn echter veranderd. Grootbanken kennen de MKB-er niet meer, accountmanagers maken deel uit van een uitstervende beroepsgroep en zijn vervangen door call center medewerkers die in de nabije toekomst vervangen worden door AI-robots. Gelukkig zijn nieuwe initiatieven ontsproten en beschikbaar voor MKB-ers. Het financieringslandschap is zeer divers geworden en geld is er in overvloed.

Je zult alleen niet meer bij de grootbanken moeten zijn maar even wat zoekwerk op internet moeten verrichten. De heilige graal van tegenwoordig is crowdfunding. Een dikke 100 zijn er wel. Je financiert op die wijze bankvrij.

Ze zijn ‘down to earth’, soepel, snel en klantvriendelijk. Bij andere platvormen tref je vaak de cultuur van het bankwezen aan. Een ondoordringbaar labyrint van eisen, checks en gebrek aan ondernemerschap.

Maar elke financieringsvraag heeft meerdere mogelijkheden om te onderzoeken, zelf bij grootbanken.

Met Capsearch kan binnen maximaal gemiddeld 2 dagen al een aantal financieringsofferten voor je aanvragen.

Met name voor vastgoed werk ik vaak met Helder Financieel Advies. Razend snel en effectief voor grotere bedragen.

Interesse gewekt?

Behoefte aan kapitaal voor je onderneming of je vastgoed(project)?

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

Contact

Stadswegske 83
6131 AG Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl