Over
ons

Over Kasku

Kasku Value Creation

Kasku is een onderneming actief in bedrijfsovername, bedrijfsontwikkeling en vastgoedontwikkeling. Alle drie zijn zakelijk strategische activiteiten waarmee waarde kan worden gecreëerd. Financiering en kapitaalwerving zijn voor waardecreatie onmisbaar. Waardecreatie heeft uitsluitend ten doel de cashflow van een onderneming te verhogen. Het volume van de cashflow immers bepaald de waarde van het bezit. Kasku werkt daartoe samen met partners.

Eigenaar Kasku

Michel Horn

 

Michel Horn is de eigenaar van Kasku. Kasku Corporate Finance is de handelsnaam voor bovengenoemde activiteiten. Met Kasku Holding worden bedrijven onder eigen vlag ontwikkeld.

Zie voor meer achtergrond mijn
LinkedIn profiel

Experts

Partners van Kasku

Adcorporate

Adcorporate is een (inter-)nationaal netwerk van bedrijfsadviseurs actief met bedrijfsovernames en waardecreatie. Het is onze kennisbron en vraagbaken.

Bezoek de website 

Kapitaal op Maat

MKB financieren vindt tegenwoordig plaats via andere wegen dan rond de eeuwwisseling. Nederlanders zijn altijd ondernemend geweest. De Nederlander heeft een handelsgeest en is een van de rijkste bevolkingsgroepen in de wereld. De Nederlandse crowd financiert graag gespreid en waardeert initiatieven van ondernemers. Wij werken graag samen met crowdfunders zeker als de kapitaalbehoefte op maat kan worden gemaakt voor bedrijven en commercieel vastgoed.

Bezoek de website

Helder Financieel Advies

Helder Financieel Advies is onze partner sinds enkele jaren in Alkmaar voor de complexere en grotere financieringsaanvragen. Snel en vakkundig commercieel vastgoed financieren vanaf 500.000 Euro.

Capsearch

Onze zakenpartner waar we binnen enkele minuten kunnen toetsen of financiering bij een van de 50 bij hun aangesloten financiers mogelijk is voor uw casus. Daarna kan binnen vaak slechts 48 uur van meerdere partijen een kredietofferte worden verkregen.
 

BizziBee.Today

De mate van cashflow bepaald de waarde van uw onderneming. Hoe meer, hoe waardevoller. Met de online marketing kennis van Bizzibee plukken we het laaghangend cashflow fruit uit de markt. 

Bezoek de website

Du Roi

Onze fiscale en accountancy technische vraagbaken waar wij al meer dan een decennium mee samenwerken.

Bezoek de website

Kamps van Baar

Onze juridische steun en toeverlaat voor m.n. complexe juridische zaken. Sinds ik een rechtsgeding 25 jaar geleden door hun toedoen heb verloren, heb ik nooit meer een casus bij een ander kantoor onder gebracht. Een breed pakket aan juridische dienstverlening.  

 

Interesse gewekt?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

Contact

Stadswegske 83
6131 AG Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl