Een bedrijf kopen?

Kasku helpt jou je bedrijf eenvoudig te laten groeien met een bedrijfsovername

Heb je al een mooie succesvolle onderneming en wil je je succes vergroten, neem dan een onderneming over. Sneller en makkelijker dan beperkt organisch groeien. Kasku zoekt, vindt, benaderd, onderhandelt en financiert bij de bedrijfsovername. En dat ook nog op basis van ‘no cure, no pay’. Makkelijker en completer kan niet. Ook startende ondernemers ondersteunen wij.

Hoe wij een bedrijf kopen in 6 fase

Zoeken

Wij geven u handvaten om te te verhelderen welke ondernemingen uw interesse zouden kunnen hebben. De uitkomst is een zoekprofiel.

Vinden

Het zoekprofiel is leidend voor het analyseren van de sector in het gewenste marktgebied voor het maken van een longlist.

Benaderen

Van de longlist maken wij een shortlist. Deze bedrijven worden door ons benaderd of ze interesse voor verkoop hebben.

Overnemen

Na de 1e kennismaking maken wij een waardebepaling, LOI en sluiten wij af met een koopovereenkomst.

Financiering

Wij ondersteunen bij het opstellen van een financieringsplan voor financiering van de overname en zoeken geschikte financiers.

Kapitaalwerving

Ons netwerk van financiers is omvangrijk en divers. Wij zoeken van bankiers tot crowdfunders en zelfs private investeerders.

Een selectie van onze blogs

Full service bedrijfsmakelaar voor ondernemers

10 REDEN OM EEN BEDRIJF OVER TE NEMEN 1. UW BEZIT WORDT MEER WAARD De waarde van uw onderneming wordt bepaald door de mate waarin winst wordt gerealiseerd. De mate van winst is vooral afhankelijk van het volume van de omzet. Hoe meer omzet, hoe meer winst, hoe meer uw...

Lees meer

Houston, you have a problem

Enkele woorden over de shortlist en het benaderen van kandidaat-bedrijven voor overname. Het inkrimpen van een longlist naar een shortlist is relatief eenvoudig maar wel tijdrovend. Ik schreef eerder al in mijn blog ‘sherlock trump’ dat de kern van het succes ligt in...

Lees meer

Groei door overname met het Sherlock Trump Model 

De lezer van mijn blogs is bekend dat ik een fervent voorstander ben van waardecreatie, en wel om de eenvoudige reden dat je maar één vruchtbaar leven hebt in je bestaan dat je m.i. het beste kunt doorstaan met een ruimhartig gevulde kas. Tenslotte is het zowel als...

Lees meer

Partner voor intermediairs

Bent u accountant, bankier, jurist of fiscalist? Dan weet u dat bij een bedrijfsovername veel komt kijken. Uw klant verdient gewoon de allerbeste begeleiding. Kies daarom voor samenwerking met Kasku. Wij coördineren het verkooptraject en zetten ons uitgebreide netwerk in om kandidaat-kopers te vinden. Zo verzekert u uw klant van een soepele en geslaagde bedrijfsoverdracht.

Door samenwerking met Kasku zet u in op succes.

Kasku voor intermediairs

Wij zorgen voor een perfecte coördinatie van het proces. Tevens zetten we ons netwerk in om kandidaat-kopers te vinden.

Maakt u gebruik van onze expertise, dan verzekert u de klant van een soepele en geslaagde bedrijfsoverdracht. U kunt zich volledig richten op uw eigen specialisme. Daarnaast houden we u uit de wind. Eventuele verstoringen in de relatie tussen u en de klant worden zodoende voorkomen.

Laten we kennismaken

Bij Kasku nemen we graag de tijd voor u. Plan een (online) kennismakingsgesprek en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn. Of we komen naar u toe, plannen een videocall, wat u het prettigste vindt.

Interesse gewekt?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

CONTACT

Mgr. Claessensstraat 10
6131 AJ Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl