Financiering gezocht: fitness franchise clubs

 

Snap Fitness is een franchiseformule met wereldwijd 2.200 vestigingen opgebouwd in slechts 14 jaar. De formule is o.a. gebaseerd op een openstelling van 24/7. De markt positioneel bekeken vanuit de abonnementsprijs en niveau van service is Snap Fitness gepositioneerd in het middensegment.

PROJECT ESSENTIES

WERELDWIJDE FRANCHISEFORMULE

Franchiseformule met wereldwijd 2.200 vestigingen.

SNEL GROEIENDE FRANCHISEKETEN

Wereldwijd groeit de franchiseketen met jaarlijks 10% in vestigingen.

U

PRIVÉ INVESTEERDERS GEZOCHT

Drie vormen van private investeerders gezocht.

j

PANDRECHT OP AANDELEN

De pré-investeerder krijgt pandrecht op aandelen van de vennootschap.

i

CUMULATIEF PREFERENTE AANDELEN

De post-investeerder krijgt cum. pref. aandelen gedurende langere periode.

AANDELENKAPITAAL EN RENDEMENT

De participerende investeerder krijgen gewone aandelenkapitaal en rendement bij uitkoop of verkoop in het 6e jaar.

KORTE PROJECT OMSCHRIJVING

De fitnessbranche is een markt die voldoet aan de gestelde eisen. De markt is met zo’n 25 jaar relatief jong, is geen hype maar een noodzakelijkheid om de stijgende gezondheidskosten door preventie in de hand te houden en het ouder menselijk lichaam langer zonder gebreken te laten functioneren. De fitness branche is daarentegen oud genoeg om in Amerika succesvolle concepten te ontwikkelen die wereldwijd uitwaaien naar andere landen.

Snap Fitness is een internationale franchiseorganisatie, met meer dan 2.200 fitnesscentra en meer dan 2 miljoen leden wereldwijd.

Snap Fitness één van de grootste franchise Health Clubs ter wereld. Opgericht in 2003 in Amerika is het merk vandaag de dag uitgegroeid tot een belangrijke wereldspeler. De organisatie is actief in 24 landen, waaronder Australië, Canada, Mexico, India en Hong Kong. De focus ligt momenteel op Europa waar Snap Fitnessclubs open zijn in Engeland, Ierland, Spanje en Georgië.

Snap Fitness is medio 2015 gestart in de BENELUX en heeft inmiddels 13 vestigingen, 7 in België en 6 in Nederland. Drie van deze zijn corporate clubs. Gemak staat centraal bij Snap Fitness. De Snap Fitnesscentra moeten gemakkelijk bereikbaar zijn, veilig, compact en 24/7 open. Verder kenmerkt het Snap Fitnessconcept zich door betrokken managers, persoonlijke aandacht, aantrekkelijke prijzen en geen ingewikkelde abonnementen met langdurige opzegtermijnen.

Uitgebreid informatiememorandum voorhanden.

Neem contact op met: Kasku Corporate Finance b.v.,
Mr. P. Michel J. Horn MBA – michel.horn@kasku.nl – 0031 650 737 414