Wie wij zijn 2020-01-30T11:34:15+00:00

WIE WIJ ZIJN

DOELGERICHT

Wij nemen ons vak serieus. Originaliteit, kwaliteit en oog voor detail. Samen naar de top, daar gaan we voor!

CREATIEF

Met een creatieve visie dragen we bij aan het behalen van commerciële doelstellingen en ontwikkelen we uw bedrijf.

BETROUWBAAR

Of het nu mensen zijn waar we voor werken of mensen die voor ons werken, we waarderen eerlijkheid, passie en inzet.

Michel HornAlgemeen Directeur
Jaarlijks besluiten 20.000 ondernemers hun onderneming te verkopen om een verscheidenheid aan persoonlijke redenen. Evenzoveel ondernemers wensen een onderneming te kopen. Daarnaast benodigen veel ondernemers kapitaal anders dan van banken. In dit krachtenveld van kopers, verkopers en ondernemers zorg ik voor een optimale snelheid en dealmaking voor overdracht, werving en selectie.

Zoals u uw onderneming niet laat leiden door uw jongste onervaren medewerker, zo zult u begrijpen dat uw adviseur bij de overdracht de veelheid van obstakels moet kunnen herkennen om deze samen met u en o.a. uw accountant op te lossen.

Dealmaking, onderhandelen, waarde optimalisatie en verkoopklaar maken zijn mijn vaardigheden.

Bel of email mij nog vandaag voor een kosteloos kennismakingsgesprek!

Jean Pierre HornAdjunct-algemeen Directeur
Om de jaarlijks 20.000 ondernemers te ondersteunen bij de verkoop van hun onderneming bieden wij een diversiteit aan diensten. Zo lever ik diensten op het gebied van (online)marketing en bedrijfsontwikkeling waarbij ik bedrijven ondersteun de traditionele marketingdoelstellingen aan te vullen met doelstellingen gericht op de toekomst.

Wilt u gevonden worden in zoekmachines? Wilt u maandelijks nieuwsbrieven versturen? Wilt u Social media implementeren? Wilt u uw bedrijfsactiviteiten uitbouwen? Heeft u kapitaal nodig? Wilt u uw bedrijven laten groeien?

Oriënteren, communiceren, voorbereiden, implementeren en monitoren zijn mijn vaardigheden.

Contacteer mij vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken!

Onze partners

“Michel is een corporate recovery specialist die naast de inzet van zijn financieel-juridische expertise vooral pragmatisch en doelgericht te werk gaat en daardoor in een kort tijdsbestek belangrijke resultaten weet te realiseren. Voor het uitwerken van business plannen is hij een heel bekwame en creatieve partner.”

MAURICE CORNIPS • CM-CONSULTING, LEAN AND QLIK

“Michel is een uitstekend consultant / adviseur die u kan begeleiden met business plannen en de ontwikkeling van new business. Michel heeft voor Clou diverse business plannen opgesteld. Het laatste plan betrof een info memorandum t.b.v. crowd funding. De laatste jaren heeft Michel bij Clou de online sales ontwikkeld. Hiervoor heeft hij samenwerkingsverbanden gerealiseerd tussen Clou en diverse online partners.”

MATH MEERTENS • OWNER / CEO, CLOU BV