Webdesign 2020-06-22T08:52:29+00:00

WEBDESIGN

Uw website is uw visitekaartje en stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Wanneer u niet vindbaar bent online zullen potentiële klanten u overslaan. Met uw website bent u dag en nacht bereikbaar en biedt u uw bezoekers op een interactieve manier de informatie die zij zoeken. Wij kunnen u helpen bij het (her)ontwikkelen en onderhouden van uw website.

LEES MEER

UW DIGITALE VISITEKAARTJE

Waar men vroeger in de Gouden gids keek om een bedrijf te vinden, neemt internet het nu volledig over. Uw bedrijf moet altijd vindbaar zijn op het internet. Het is het visitekaartje van uw bedrijf .

Een website draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Veel potentiele klanten of handelspartners zullen u overslaan als u geen site hebt of als deze erg verouderd is. Het is het perfecte communicatiemiddel en altijd up-to-date. Wanneer uw website in orde is heeft u een bron aan informatie waarmee u uw doelgroep beter in kaart kunt brengen en gerichter kunt bereiken. Zo kunt u zien hoeveel bezoekers er zijn geweest, hoeveel tijd ze hebben gespendeerd op de website en welke pagina’s ze bekeken hebben.

Bent u op zoek naar een geschikte partner voor het ontwikkelen van uw website of webdesign? Of zoekt u een partner die uw huidige site kan onderhouden? Dan kunnen wij u helpen. Wij kunnen een professionele site bouwen in WordPress of geheel op maat maken met één van onze partners op het gebied van webdevelopment.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.