Social Media Marketing 2020-06-22T08:49:15+00:00

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bij deze marketingtechniek wordt social media ingezet met als doel marketing(communicatie) doelstellingen te realiseren. Deze interactieve vorm van richt zich er op de dialoog aan te gaan. Met deze marketingtechniek kunnen we de loyaliteit, klanttevredenheid en merkvoorkeur als doelen inzetten voor uw bedrijf.

LEES MEER

UW SALES EN ROI VERGROTEN?

Tegenwoordig hebben we veel klantdata tot onze beschikking. Veel van deze data wordt intern gebruikt om inzicht te krijgen in ontwikkelingen en trends. Activeer deze data op social media en vergroot hiermee de sales en ROI.

Social media is voor veel bedrijven onmisbaar in de marketing en de invloed op ons dagelijks leven neemt steeds toe. In Nederland zijn 9,5 milj. mensen actief op Facebook, 2,2 milj. mensen actief op Twitter, 6 milj. mensen actief op LinkedIn, 2,1 milj. mensen actief op Instagram en 1,8 milj. mensen actief op Pinterest. Via de media wordt er niet alleen input gegeven aan de doelgroep, maar komt er ook veel informatie van de doelgroep. Denk hierbij aan reacties over uw producten, klachten over uw diensten, wensen van uw doelgroep en ga zo maar door. Deze informatie wilt u toch ook niet missen?

Wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Wilt u uw doelgroep makkelijker bereiken? Ziet u social media als een waardevolle toevoeging voor uw bedrijf maar heeft u er geen tijd voor? Wij kunnen u helpen bij het opzetten en onderhouden van uw social media. Wij zijn gespecialiseerd in Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest. Samen met u bepalen wij welk social medium bij uw bedrijf past.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.