SEA 2020-06-22T08:45:47+00:00

SEA

Ook wel bekend als Search Engine Advertising, het is een online marketingstrategie waarbij tegen betaling advertenties geplaatst worden. Deze zijn in de zoekmachine resultaten geplaatst boven en onder de natuurlijke resultaten met als doel meer naamsbekendheid te genereren, meer website verkeer of meer te verkopen.

LEES MEER

SEA BETAALT ZICHZELF TERUG

Google Adwords is een advertentieprogramma waarmee gericht online geadverteerd kan worden, hierbij koopt u hoge posities in Google op relevante zoekwoorden.

Om direct meer en ook de juiste bezoekers te genereren op uw website kunt u Google Adwords inzetten. Hiermee worden direct hoge posities verkregen op relevante zoekwoorden. Een geschikte Google Adwords campagne is onmisbaar om zoveel mogelijk kansen op het gebied van SEA te benutten. Google Adwords zorgt ervoor dat u de juiste doelgroep bereikt en specifieke doelen nastreeft. Dit resulteert in hogere conversies en een verlagende cost-per-click (CPC).

Een Google Adwords account kunt u, of één van uw medewerkers prima zelfstandig inrichten en uitvoeren. Houdt er rekening mee dat dit een intensieve arbeid is en constant gemonitord moet worden. Wij zijn gespecialiseerd in Google Adwords en kunnen u hierbij ondersteunen, zo blijven uw medewerkers bij uw core business.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.