Email marketing 2020-06-22T08:43:08+00:00

E-MAIL MARKETING

Met deze vorm van direct marketing zullen wij uw klanten middels een e-mail direct benaderen. Met deze krachtige marketing tool kunnen nieuwe klanten werven, bestaande klanten overtuigen te kopen en zorgen voor relatiebeheer. De voordelen van deze vorm van marketing is dat het relatief goedkoop is, snel, gemakkelijk te evalueren en tegenwoordig heeft iedereen e-mail.

LEES MEER

E-MAILMARKETING LEVERT OMZETBOOST

Bijna 90% van het webverkeer is afkomstig uit e-mail. Het blijkt dat naarmate e-mail wordt verstuurd, zowel de omzet gegenereerd via e-mail als via andere kanalen toeneemt.

 

Een marketeer is voortdurend op zoek naar hoe je bestaande klanten langer kunt behouden en meer kunt laten bestellen. Dit noemen we ook wel de customer lifetime value verhogen. Maar wat als een deel van je klanten niet meer bij je terugkomt voor een herhaalaankoop? Erg jammer want het kost minder geld om bestaande klanten te behouden dan nieuwe klanten te werven. Een e-mail is hét geschikte kanaal om klanten te behouden.

U kunt een e-mail laten versturen door één van uw medewerkers, maar u wilt ook het effect van deze mail meten. Hoeveel mensen hebben de mail geopend? Welke linkjes zijn aangeklikt? Hoeveel mensen hebben zich uitgeschreven? Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in email marketing en kunnen uw nieuwsbrief samen met u vorm geven waarna wij de door u geleverde content zullen versturen. Na verzending ontvangt u een gedetailleerde rapportage waarna u uw sales mensen gericht op pad kunt sturen.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.