Wat wij doen 2020-06-22T08:15:35+00:00

WAT WIJ DOEN

Kasku levert verschillende diensten op het gebied
van bedrijfsontwikkeling en kapitaalwerving.

Een gezond bedrijf is continu in ontwikkeling. Bedrijfsontwikkeling is een proces waarbij kansen gecreëerd en benut worden. Kasku kan u niet alleen helpen deze kansen te zien maar ook ondersteunen bij de implementatie en uitvoering. Eventueel kunnen wij kapitaal werven voor financiering van zakelijke activiteiten. Vaak bestaat behoefte aan risicodragend of garantie kapitaal ter aanvulling op bancaire financiering. Wij zorgen voor investeerders die deze kapitaalbehoefte tegen een passend rendement willen invullen.

BEDRIJFSONTWIKKELING

Bedrijfsontwikkeling ofwel Business Development houdt zich bezig met activiteiten die tot doel hebben waarde te creëren door het ontwikkelen van een onderneming. Vergelijk het met vastgoedontwikkeling waar een gebouw wordt herontwikkeld naar een nieuwe invulling of waar braakliggende terreinen benut worden voor woon- of bedrijfsruimte. Tel het aantal vastgoed vermogenden in de Quote 500. Met vastgoedontwikkeling is een vermogen te verdienen.

LEES MEER

BEDRIJFSOVERDRACHT

Verschillende stappen moeten worden doorlopen. Om het verkoopproces efficiënt te laten verlopen, wordt een informatiememorandum, anoniem verkoopprofiel en teaser opgesteld. Ieder voor hun eigen functie. Waarde- en prijsbepaling zijn onderdeel hiervan.

LEES MEER

VASTGOEDONTWIKKELING

Het aankopen en ontwikkelen van vastgoed is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige kosten, maar belangrijker nog, het kost tijd en energie die u voor andere zaken nodig heeft. Kasku richt zich op beleggingspanden, projectontwikkeling vastgoed en verkoop & verhuur van appartementen en woningen.

LEES MEER

KAPITAALWERVING

Wanneer u met uw onderneming start of toe bent aan groei heeft u behoefte aan kapitaal. Dit is niet altijd beschikbaar en voor veel ondernemers niet direct aan te trekken. Toch zijn er voldoende investeerders op zoek naar mogelijkheden die u het gewenste kapitaal kunnen verschaffen.

LEES MEER

PROJECTMANAGEMENT

Het is niet voor elke onderneming weggelegd grote projecten uit te voeren. Om er voor te zorgen dat alle veranderingen van A tot Z zo effectief en efficiënt mogelijk plaats vinden is projectmanagement een waardevolle (tijdelijke) toevoeging in uw bedrijfsontwikkel proces.

LEES MEER

(ONLINE) MARKETING

Marketing is een bewuste selectie van de juiste activiteiten waarmee strategische doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Belangrijk is om uzelf eens af te vragen wat u met uw bedrijf wilt bereiken, wie zijn uw doelgroepen, wat wilt u per doelgroep bereiken en hoe zit uw bedrijf in elkaar? Om deze vragen te beantwoorden helpen wij u graag.

LEES MEER