Te koop: Centrum voor Riesenschnautzers en zo.

Was nog nooit eerder in zoiets geweest. Heb het nooit gedurfd. Kan er niet goed tegen. Veel vrouwtjes en mannetjes separaat opgesloten in hun eigen ruimte. Van alle windrichtingen komen ze. In bepaalde seizoenen kun je het aantal niet aan. Gewoon voor enkele dagen achtergelaten. Soms voor een hele week. Dat doe je toch niet? Ik heb er zelf ook wel eens over gedacht maar kreeg het nooit over mijn hart. Kun je je dat voorstellen? Denk er eens over na? 140 plekken maar liefst en dan binnen nog 40. Die 140 vrouwtjes en mannetjes moet je ook nog dagelijkse uitlaten. Daar moet je sterke armen voor hebben. Die kun je helemaal niet alleen aan. Ik vraag me af hoe ze dat doen en met hoeveel samen. Vergeten te vragen. Ik heb al moeite mijn vrouwtje in toom te houden. Zo verwend dat kreng. Wil je niet weten. We slapen vaak samen. Zij op de rugleuning van de bank en ik op de kussens. Dat verwent nest wil vier keer per dag eropuit. En als ik haar niet vastbind loopt ze me weg. Dat kreng. Ik ben met haar op cursus geweest bij Jé en Klara. Werd dat mormel ook nog verliefd. Op zo’n grote zwarte. Een bakbeest. Een Riesenschnauzer. Hele investering in haar gedragstraining naar de knoppen. Zodra die Schnauzer in haar blikveld viel, lag Snoopy, mijn kleine Maltezer, op haar rug. Volstrekt de weg kwijt. Niks meer mee aan te vangen. Jé, de hondenfluisteraar, kreeg haar niet meer onder controle. Hij heeft zich als hondenfluisteraar hees gefluisterd om haar wat fatsoen bij te brengen. Twaalf trainingslessen heb ik eraan besteed. Met nog een vervolgtraining als politiehond. Nutteloos. Ik heb de moed opgegeven. Sommige vrouwtjes krijg je niet onder controle. Jé gaat er ook mee stoppen.

Hij heeft zijn dierencentrum nu te koop staan. Met alles erop en eraan. Compleet hondenpension, kennel, fokkerij, school, evenementen en festijnen. Je kunt het zo gek niet bedenken welke leuke evenementen je kunt organiseren met honden. Ik heb zelfs foto’s gezien van Country & Western Parades waar de ‘baasjes’ in cowboy outfit verschenen, ‘The Incredible Dog Challenge’,’Dogdiving’, ‘Dogfrisbee’, Hondenhiking met van die Noorse wandelstokken. Maar liefst 30 jaar heeft hij met zijn vrouw met het dierencentrum zijn kost verdiend. Prima overigens. Tegen de 65 is hij nu. Ze zoeken een bedrijfsopvolger voor de onderneming en het vastgoed die evenveel liefde voor honden en katten heeft als zij hebben.

Meer informatie over dit project kun je hier vinden.

Link met mij om mijn blog te zien verschijnen op jouw tijdlijn. Voor koop van je eigen onderneming zonder eigen geld, verkoop van je onderneming, bedrijfswaardering, waardecreatie en kapitaalwerving kun je altijd contact met me nemen.

Vraag een gratis boek aan over waardering en over kopen en verkopen van een onderneming.

By | 2018-04-13T10:39:19+00:00 20 december, 2017|Overname onderneming, Succesvol ondernemen, Verkopen onderneming|