• Groei door bedrijfsovername

• (Her)ontwikkeling van vastgoed

• Financiering

• Bedrijfsverkoop

Wat wij doen

Kopen

Wij geven u handvaten om te te verhelderen welke ondernemingen uw interesse zouden kunnen hebben. De uitkomst is een zoekprofiel. Vervolgens zoeken wij een passende onderneming voor u.

Lees: 10 reden om een bedrijf over te nemen

Verkopen

Heeft u geen bedrijfsopvolger, een nieuwe uitdaging in het verschiet of u wilt (vroegtijdig) met pensioen gaan, iedereen heeft een eigen reden om het bedrijf te verkopen. Bij Kasku bent u verzekerd van een persoonlijke benadering, passend bij uw persoonlijke situatie. Een bedrijf verkopen doet u tenslotte niet dagelijks.

Waardering

Wat is mijn bedrijf waard? Iedere ondernemer vraagt het zich weleens af. Een onafhankelijke bedrijfswaardering door Kasku geeft het antwoord.

Dat kunt u indicatief eenvoudig zelf doen met onze rekenmodule.

Waardecreatie

Waarde wordt gerealiseerd door groei van de cashflow. De omvang van de cashflow bepaalt de waarde van een bedrijf of project. Autonome groei gaat volgens ons te langzaam. Het kan sneller door strategische overnames te zoeken en te vinden.

Lees: succesvol groeien door een bedrijf over te nemen.

Financieren

Twintig jaar geleden was het nog normaal dat ondernemers naar hun bank gingen voor een financiering. Tijden zijn echter veranderd. Grootbanken kennen de MKB-er niet meer. Gelukkig zijn nieuwe initiatieven ontsproten en beschikbaar voor MKB-ers. Het financieringslandschap is zeer divers geworden en geld is er in overvloed. Hoe vind je ze en wat moet je doen voor een financieiring?

Lees: Crowdfun, sorry, -funding bij overname financiering.

Kapitaalwerving

Kapitaal werven in de vorm van eigen vermogen is van alle tijden. Ontdekkingsreizigers verkochten hun ideeën en plannen voor verre tochten. Mannen of vrouwen met macht en geld. Nog steeds bestaat een wereld van kapitaalkrachtige, veelal (ex-)ondernemers, die tegen een aantrekkelijk rendement bereid zijn hun kapitaal ter beschikking te stellen voor financiering van ondernemingen of projecten van allerlei aard. Ze zijn er. Voor je neus.

Lees: tips hoe je kapitaal voor je project kunt vinden.

Top 3 blogs

Wij schrijven regelmatig blogs over zaken die ons opvallen of die wij tegenkomen.

De top drie van de meest gelezen blogs zijn onderstaande.
Meer blogs op de blog pagina.

De NO-GO voor een investeerder

Inmiddels heb ik een decennium ervaring met kapitaalwerving en ben ik de nodige geldverstrekkers en geldgevers op een mentale zwarte lijst staan. Een enkel keer was het benauwend, de andere keer voelde ik me bedonderd. In alle gevallen heb ik lessen geleerd. Inmiddels zou ik wel een eigen TV format van ‘oplichter gezocht en gevonden’ op de markt kunnen zetten. […lees verder]

De sociopaat

Je komt ze als kapitaalwerver tegen. Tot heden ben ik tegen drie sociopaten opgelopen. Ze zijn scrupuleus, nietsontziend maar zeer charmant. Allen hebben ze investeerders en banken ernstig financieel schade toegebracht. Een tandarts, een priester en een marketing manager. Ze waren/zijn bovenmatig intelligent, aardig en geweldige causeurs. Vrouwen vallen als bladeren aan de bomen voor deze mannen. Een op de 25 mensen schijnt sociopaat te zijn. Een op de vijf leidinggevenden zou sociopaat zijn. Ik moet dus opletten. Omdat mijn klanten altijd leidinggevend zijn, is een op de vijf een sociopaat. […lees verder]

Eigen bedrijf kopen zonder eigen geld?

Stel je bent een van de inmiddels 1 miljoen doorsnee ZZP-ers. Werkend voor een gemiddeld uurloon van 30 Euro en een gemiddeld capaciteitsbezetting van 75% met een eigen bedrijfsauto. Je netto ondernemersbeloning zal waarschijnlijk uitkomen op 12,50 euro per uur (autokosten, AOV, huisvesting en inkomstenbelasting meegerekend). Je gezinsinbreng per maand is dan 140 uur x 12,50 = 1750 euro netto. […lees verder]

FINANCIER NU WAT DE BANK NIET FINANCIERT
MAAK JE DROMEN WAAR

Wij creëren waarde in alle soorten en maten

De waarde van een bedrijf of vastgoedproject wordt bepaald door de omvang van cashflow. U kunt jaarlijks een beetje omzet en winst laten groeien maar eenvoudiger en sneller groeit uw bezit door het overnemen van een of meerdere bedrijven.  

Hoe wij waarde voor u toevoegen?

Wij analyseren uw bedrijfstak in het gebied waar u wenst te groeien en leggen u een aantal bedrijven voor die passen bij uw (gewenste) bedrijfsactiviteit. De onderneming van uw interesse benaderen wij voor overname. Bij wederzijdse interesse begeleiden we de overname en zorgen wij voor financiering.

Hoe u waarde creëert?

Door de aankoop voegt u cashflow toe aan uw activiteiten. U groeit in één keer op korte termijn met een forse stijging van de cashflow. Uw investering verdient u binnen korte tijd terug. De waarde neemt toe door schuldaflossing en normale organische groei. U weet bij voorbaat hoeveel waarde u toevoegt.

Contact

MEER WETEN?
MAIL OF BEL ONS

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek, een bel adviesgesprek of mail adviesgesprek.

Op onze website hebben wij beschreven waar onze vaardigheden het beste tot z’n recht komen. Het realiseren van een uitdagende ondernemersactiviteit boeit ons. Breng uw casus onder onze aandacht en neem met een van ons contact op een wijze die u prettig vindt.

Kasku Value Creation

De onderneming Kasku creëert waarde voor ondernemers door bedrijfsontwikkeling, vastgoedontwikkeling, kapitaalwerving of zorgt door bedrijfsoverdracht voor een exit in klinkende munt voor de ondernemer. Waarde bouwen en omzetten in klinkende munt is onze missie.

Contact

Stadswegske 83
6131 AG Sittard

Kantoor: +31 (0)46 20 60 000
Mobiel.  : +31 (0)6 50 737 414

E-mail: info@kasku.nl