Vastgoedontwikkeling 2020-06-22T08:55:00+00:00

VASTGOEDONTWIKKELING

Het aankopen en ontwikkelen van vastgoed is niet voor iedereen weggelegd. Het vergt de nodige kosten, maar belangrijker nog, het kost tijd en energie die u voor andere zaken nodig heeft. Kasku richt zich op beleggingspanden, projectontwikkeling vastgoed en verkoop & verhuur van appartementen en woningen.

LEES MEER

UW VASTGOED IS MEER WAARD DAN U DENKT.

De waarde van een investering wordt voor een groot deel bepaald op basis van de Return On Investment.

Heeft u grond of een bestaand vastgoed object beschikbaar voor ontwikkeling? Heeft u behoefte aan kapitaal maar krijgt u telkens 0 op rekest bij de bank? Dan is het opstellen van een investeringsmemorandum de juiste voorbereiding. Het is de basis voor het werven van kapitaal bij externe financiers van risicokapitaal. Wij kunnen u helpen bij de ontwikkeling van uw eigen vastgoedproject. Door jarenlange ervaring van onze kennispartners in de bouw van vrijstaande woningen en seriematige woningbouw zijn wij in staat de gehele ontwikkeling uit te voeren.

Een van de diensten die wij aanbieden is het werven van kapitaal voor financiering van zakelijke activiteiten, zoals vastgoed projecten of bedrijven. Vaak bestaat behoefte aan risicodragend of garantie kapitaal ter aanvulling op bancaire financiering. Investeerders zijn veelal vermogende particulieren. Wij zorgen voor investeerders die deze kapitaalbehoefte tegen een passend rendement willen invullen. Bij de werving maken wij gebruik van ons uitgebreid netwerk binnen en buiten Nederland. Wij werken uitsluitend met een bestaand of door ons opgesteld professioneel investeringsmemorandum.

Het opstellen van een investeringsmemorandum is geen eenvoudige klus en niet voor iedereen weggelegd. Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van investeringsmemorandums en kunnen u een hoop werk uit handen nemen.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.