Adverteren 2020-06-22T08:40:10+00:00

ADVERTEREN

Met adverteren bedoelen we zichtbaarheid in bladen en magazines die passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Wij ondersteunen u bij het opmaken en plaatsen van advertenties. Dit doen wij met verschillende partners waardoor we u altijd de gewenste opmaak kunnen bieden.

LEES MEER

OFFLINE ADVERTENTIES HEBBEN EEN HOGE ATTENTIEWAARDE

Traditionele media zijn vertrouwd en men is er al jaren mee bekend. Offline adverteren is nog steeds een krachtige marketingactiviteit.

Marketing is tegenwoordig op te splitsen in offline en online marketing. In de digitale wereld waarin wij ons momenteel begeven is het moeilijk voor te stellen dat adverteren in vakbladen, tijdschriften of kranten het gewenste effect geven. Niets is minder waar. Lezers weten dat advertenties onderdeel zijn van een blaf of de krant en door opvallende ontwerpen wordt het mogelijk vrij eenvoudig de aandacht te trekken van de lezer. Dit zorgt voor een hoge attentiewaarde van advertenties. Door de hoge mate van herhaling, die vaak erg goedkoop is, worden online advertenties in korte tijd weergegeven, dit kan als irritant ervaren worden. Offline adverteren in de juiste magazines zorgt er juist voor dat advertenties weken, maanden en zelfs jaren later nog gelezen worden.

U kunt er voor kiezen een advertentie te laten plaatsen in een magazine, maar weet u welk magazine perfect aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten? Wilt u niet liever een goede mix tussen offline en online adverteren? Kunt u uw advertenties zelf opmaken? Wij kunnen u hierbij ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in adverteren en kunnen samen met u uw advertentie de juiste lay-out en opmaak geven en zorgen voor plaatsing. Zo kunt u blijven bij uw core business.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.