Marketing 2020-06-22T08:38:29+00:00

MARKETING IS WAARDESTUWER NR. 1

Kasku levert verschillende diensten op het gebied van online en offline marketing.

Marketing is een van de belangrijkste waardestuwer, immers toepassing van de juiste methodiek heeft rechtstreeks invloed op de omzet. Uiteraard kan nog gebruik worden gemaakt van de conventionele promotiewijze om huis-aan-huis folders te verdelen. Ik zie ze nog dagelijks in mijn brievenbus vallen, soms keurig met meerdere folders gebundeld in één plastic mapje. Dat vind ik altijd handig bij het weggooien.

De afgelopen 20 jaren heeft de reclamemarkt zich sterk gewijzigd. Een ondernemer heden ten dage zonder website is een zeldzaamheid geworden. Hij wil niet gevonden worden. Vergelijk het met vroeger toen je niet in de gouden gids stond of nog erger zelfs niet in het telefoonboek. Let ook op de vindbaarheid bij Google. Veel websites zijn SEO onvriendelijk en worden door de robotscanners van Google niet gevonden. Alsof twee telefoonboekpagina’s aan elkaar vastplakken waarbij je eigen onderneming net staat op de geplakte pagina’s.

Geen gebruik van Facebook en/of Instagram? Geen gebruik van LinkedIn? Het lijkt wel of je iets te verbergen hebt wanneer je ze niet gebruikt voor je onderneming.

Adverteren

Met adverteren bedoelen we zichtbaarheid in bladen en magazines die passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Wij ondersteunen u bij het opmaken en plaatsen van advertenties. Dit doen wij met verschillende partners waardoor we u altijd de gewenste opmaak kunnen bieden.

LEES MEER

SEO

Wanneer we spreken over SEO, ook wel Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie, hebben we het over een online marketingstrategie waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van een website verbetert wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

LEES MEER

SEA

Ook wel bekend als Search Engine Advertising, het is een online marketingstrategie waarbij tegen betaling advertenties geplaatst worden. Deze zijn in de zoekmachine resultaten geplaatst boven en onder de natuurlijke resultaten met als doel meer naamsbekendheid te genereren, meer website verkeer of meer te verkopen.

LEES MEER

E-MAIL MARKETING

Met deze vorm van direct marketing zullen wij uw klanten middels een e-mail direct benaderen. Met deze krachtige marketing tool kunnen nieuwe klanten werven, bestaande klanten overtuigen te kopen en zorgen voor relatiebeheer. De voordelen van deze vorm van marketing is dat het relatief goedkoop is, snel, gemakkelijk te evalueren en tegenwoordig heeft iedereen e-mail.

LEES MEER

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bij deze marketingtechniek wordt social media ingezet met als doel marketing(communicatie) doelstellingen te realiseren. Deze interactieve vorm van richt zich er op de dialoog aan te gaan. Met deze marketingtechniek kunnen we de loyaliteit, klanttevredenheid en merkvoorkeur als doelen inzetten voor uw bedrijf.

LEES MEER

WEBDESIGN

Uw website is uw visitekaartje en stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Wanneer u niet vindbaar bent online zullen potentiële klanten u overslaan. Met uw website bent u dag en nacht bereikbaar en biedt u uw bezoekers op een interactieve manier de informatie die zij zoeken. Wij kunnen u helpen bij het (her)ontwikkelen en onderhouden van uw website.

LEES MEER