Marketing 2018-08-09T11:44:14+00:00

(ONLINE) MARKETING

Kasku levert verschillende diensten op het gebied van online en offline marketing.

Marketing is een bewuste selectie van de juiste activiteiten waarmee strategische doelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Belangrijk is om uzelf eens af te vragen wat u met uw bedrijf wilt bereiken, wie zijn uw doelgroepen, wat wilt u per doelgroep bereiken en hoe zit uw bedrijf in elkaar? Om deze vragen te beantwoorden helpen wij u graag. Hieronder een overzicht van diensten waarmee wij u kunnen helpen. Staat hetgeen u zoekt er niet bij? Dan helpen wij u graag zoeken naar een geschikt partner.

Adverteren

Met adverteren bedoelen we zichtbaarheid in bladen en magazines die passen bij uw bedrijfsactiviteiten. Wij ondersteunen u bij het opmaken en plaatsen van advertenties. Dit doen wij met verschillende partners waardoor we u altijd de gewenste opmaak kunnen bieden.

LEES MEER

SEO

Wanneer we spreken over SEO, ook wel Search Engine Optimization of zoekmachineoptimalisatie, hebben we het over een online marketingstrategie waarbij de zichtbaarheid en de vindbaarheid van een website verbetert wordt in de organische zoekresultaten van zoekmachines.

LEES MEER

SEA

Ook wel bekend als Search Engine Advertising, het is een online marketingstrategie waarbij tegen betaling advertenties geplaatst worden. Deze zijn in de zoekmachine resultaten geplaatst boven en onder de natuurlijke resultaten met als doel meer naamsbekendheid te genereren, meer website verkeer of meer te verkopen.

LEES MEER

E-MAIL MARKETING

Met deze vorm van direct marketing zullen wij uw klanten middels een e-mail direct benaderen. Met deze krachtige marketing tool kunnen nieuwe klanten werven, bestaande klanten overtuigen te kopen en zorgen voor relatiebeheer. De voordelen van deze vorm van marketing is dat het relatief goedkoop is, snel, gemakkelijk te evalueren en tegenwoordig heeft iedereen e-mail.

LEES MEER

SOCIAL MEDIA MARKETING

Bij deze marketingtechniek wordt social media ingezet met als doel marketing(communicatie) doelstellingen te realiseren. Deze interactieve vorm van richt zich er op de dialoog aan te gaan. Met deze marketingtechniek kunnen we de loyaliteit, klanttevredenheid en merkvoorkeur als doelen inzetten voor uw bedrijf.

LEES MEER

WEBDESIGN

Uw website is uw visitekaartje en stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Wanneer u niet vindbaar bent online zullen potentiële klanten u overslaan. Met uw website bent u dag en nacht bereikbaar en biedt u uw bezoekers op een interactieve manier de informatie die zij zoeken. Wij kunnen u helpen bij het (her)ontwikkelen en onderhouden van uw website.

LEES MEER