Kapitaalwerving 2020-06-22T08:34:47+00:00

KAPITAALWERVING

Wanneer u met uw onderneming start of toe bent aan groei heeft u behoefte aan kapitaal. Kapitaalwerving is niet altijd beschikbaar en voor veel ondernemers niet direct aan te trekken. Toch zijn er voldoende investeerders op zoek naar mogelijkheden die u het gewenste kapitaal kunnen verschaffen.

LEES MEER

HEEFT U KAPITAAL NODIG?

Bent u op zoek naar kapitaal of wilt u investeren? Er zijn verschillende partijen die hun kapitaal graag zien groeien.

Een startend bedrijf brengt grotere risico’s met zich mee terwijl bij een bestaand bedrijf de risico’s relatief beperkt zijn. De omvang van het benodigde kapitaal kan een rol spelen bij de bepaling van het risico. Voor het benodigde kapitaal zal in eerste instantie een beroep gedaan worden op banken, maar wanneer deze onvoldoende kapitaal beschikbaar stellen kan het resterend benodigde kapitaal verkregen worden via kapitaalwerving via informal investors, crowdfunding of participatiemaatschappijen. Dergelijke investeerders stoppen niet zomaar geld in andere bedrijven of projecten. Ze nemen een doordacht besluit op basis van kwaliteit van het management, de haalbaarheid van het ondernemingsidee en tal van andere criteria.

Bent u als ondernemer op zoek naar kapitaal? Dan helpen wij u graag het benodigde kapitaal te werven. Bent u als investeerder op zoek naar kapitaalgroei? Ook dan kunnen wij u helpen bij het vinden van lucratieve projecten.

Gratis advies gesprek

Klik hier voor een gratis bel gesprek.

Gratis advies email

Vraag hier uw gratis advies email aan.